Regnar goda vibrationer från himlen.

 

Jag har riktigt längtat efter att få skriva ett vanligt nonsensinlägg. Ni vet, ett sånt där som bara börjar och så ser man var det slutar. Utan röd tråd, mål och mening. Först vill jag börja med att bjuda på en vårig låt som ger mig god feeling i hjärtat just nu. Speciellt introt. Fint. Tryck gärna på play. 

I övrigt kan jag också konstatera att det råder goda tider i livet. April månad bjuder på mycket luft i kalendern (så fruktansvärt skönt att inte ha så späckat schema). Samtidigt som ljuset gör sitt. Jag känner att det finns mycket liv i kroppen som vill uuuuuut. Så himla praktiskt med riktigt svart deppvinter varje år, när man blir så här lyrisk när våren kommer. 

På hemmafronten går jag omkring och känner sån absurt stor tacksamhet till det här livet vi lever. Kanske är det för att hemmalivet snart tar slut? Att det är så lätt att se allt genom ett rosa skimmer när man vet att det inte varar för evigt? Har haft mina vanliga måndagsmorsor här på kaffe i dag. Det var inte bara My som var en fullpott den här mammaledigheten. Fick också tre nya kaveris i toppklass på köpet. 

Och så närmar sig Bratislava! Jobbstart! Sommarlov! Och massor av bra böcker att läsa! Igår kväll var vi hela familjen till bibban och lånade cirka tusen böcker om Titanic åt Matheo (han är närmast besatt – och sedan dess har man inte sett av honom). Det var en så skön och solig kväll när vi susade över Brändöbron, och jag tänkte att ”näää nu kan det nog inte bli skönare här i livet”. Men sini ännu fanns det utrymme för höjning, för när vi kom hem hade skattebeslutet kommit i postlådan och jag fick så mycket tillbaka att jag tjöt rakt ut (det gjorde jag ju  inte direkt häromåret när jag skulle betala tillbaka 3500 euro, hah, livet tar, livet ger!). Till på köpet såg jag lapp om babypoesistund (!) på bibban. Hört nåt så tassigt? Jag ska gå!

Ja, vissa perioder regnar det bara glitter från himlen. Och det tycker jag faktiskt känns rimligt med tanke på att det först var 9 månader helvete – och nu har det varit 9 månader av enbart goda vibrationer (eller good vibes only, som man säger på Pinterest). I morgon ska jag dessutom på aw med mina kollegor (skumpan är på kylning!).

Snart ligger man i diket och gråter, så bäst att njuta medan man kan! Ay ay ay.

4 reaktioner till “Regnar goda vibrationer från himlen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.