Så mycket som vi aldrig fick se här.

Snackade en gång för länge sedan med en bloggande medsyster om hur mycket bra blogginnehåll det finns i livet, som bara förblir obloggat. Har tänkt mycket på det den senaste tiden (nu när min blogg består av 99 % babydravel).

Man skulle kanske tro att över tio års erfarenhet skulle ha gjort en förutseende och tidseffektiv. På tårna, helt enkelt. Att man ska förstå att utnyttja alla spännande människomöten, jobbprojekt, alla bra utseendedagar och snygga outfits, alla roliga lunchdejter och snygga maträtter. Men ack och ve, så är det ju verkligen inte. Tänk så många bra grejer som aldrig landar här i bloggen.

Allt faller väl egentligen på att jag är sämst i världen på att fota när det är roligt. Och det slutar med att de enda gångerna jag fotar något är när jag ligger hemma i knäslappa långkalsonger (med snorig My framför mig). Och det är väl kanske rätt så sunt, att man lever i nuet när det är roligt istället för att tänka blogginnehåll, men ändå: Tänk så mycket bloggen förvrider sanningen (hade människokläder på mig nästan varje dag förra veckan, hah!). Tänk så mycket bloggmaterial det ändå finns i ett liv, om man förstod att föreviga och rapportera om allt det roliga (man kunde kanske till och med framstå som en människa som har ett liv, haha).

Tänker till exempel på den helt fantastiska pizzabuffén hos Sofie Sergelius förra veckan (har kanske aldrig sett något så bildskönt!). I dag har jag varit i Jakobstad precis hela dagen (man kunde till exempel tänka sig att jag skulle ha knäppt ett endaste ett bildbevis – händelsevis från min lunch på Friends & Brgrs – men gjorde jag det? nä!). Åt också lunch med en riktigt sjukt inspirerande person i veckan (som jag många gånger gjort under min mammaledighet, föreslagit lunch med halvbekanta för att få in lite ny luft i tankarna). Och så var vi på babypoesi och kaffe med Linnea och urljuvliga Blenda i måndags. Och roligt var det! Och igår plingade Malin på med lunch (laxsallad från Aroma – hur ljuvlig kan en kaveri vara?). Och jag har yogat varannan dag i två veckor! 

Och hur mycket såg vi av det i den här bloggen?

Om jag nu inte skulle ha nämnt det?

Nå, just det – ingenting!

Jag tänker nästan varje vecka på att det skulle vara så roligt om man också fick med de där vardagliga grejerna man gjorde. För man glömmer ju så snabbt allt man gjorde om man inte bloggade om det (eller på något annat sätt dokumenterade det).

Men men men. 

Här sitter jag igen, med knäslappa långkalsonger, och hälsar er en trevlig lördag kväll. Eller lite mer ändamålsenligt: So long, kalsong!

 

tulpaner

8 reaktioner till “Så mycket som vi aldrig fick se här.”

 1. Jag o Jenny var i Jakobstad. Och i Karleby. Om jag hade varit rätt kopplad i hovo hade jag fattat sambandet. Att du ju finns här någonstans, och kommit cyyklandes för att vrålgästa. Friends och burgare var kul. Prydligt och gott. Första gången jag åt där, vi smällde i oss veganska burgare och rullade vidare

 2. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-TILLBAKA
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

 3. Jag o Jenny var i Jakobstad. Och i Karleby. Om jag hade varit rätt kopplad i hovo hade jag fattat sambandet. Att du ju finns här någonstans, och kommit cyyklandes för att vrålgästa. Friends och burgare var kul. Prydligt och gott. Första gången jag åt där, vi smällde i oss veganska burgare och rullade vidare

 4. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-TILLBAKA
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.