Stå upp-glädje.

2018 04 24 04.02.05 1

 

Bebben har ju spurtat rätt mycket de senaste veckorna (maxat fomen, som vi elitidrottare säger) – och det är så skönt på alla sätt. För det betyder att My i allt större utsträckning sysselsätter sig själv med (om än rätt så livsfarliga) upptåg här hemma. Hon är så nöjd när hon nu kan komma upp i bordsnivå. Hennes allra bästa lekstation är sittpuffen där bakom. Bara jag fyller den med leksaker och annat spännande dregelstuff kan jag lätt köpa mig en halvtimme, medan hon går runt runt och utforskar samlingen. 

 

2018 04 24 04.42.26 1

 

På torsdag har My funnits lika länge på utsidan som på insidan. Då fyller hon 9 kreisiga månader. Ska skriva en sedvanlig rapport då (ni vet, skryta ohämmat om att hon numera tackar för maten och säger hej – skojar ej). Tills dess får ni nöja er med dagens stå upp-glädje. Pure happiness bland allt eländigt snor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.