Jag lade den här bollen i rullning, tänk!

Det var så mycket med Mys gapande, fammos flytt och valborg i helgen att jag helt glömde bort att ta upp det faktum att jag är så stolt över en grej.  

 

sportbibba2

 

Tänkte vi kunde ta några minuter och begrunda hur fint det här är!

 

Det är så lätt att håna bloggare och influencers för deras ytliga dravel, deras eviga fotande av maten och deras oupphörliga självupptagna navelskåderi (förlåt att jag använde ett så äckligt ord som navelskåderi – det är mitt absolut värsta ord).

Men kolla nu vad roliga saker en bloggare kan åstadkomma när hon använder sina kanaler och makten (och härligheten i evigheten!) på rätt sätt. Mitt förslag om att ta itu med en sportbibba  har fått en början, både i Korsholm och i Vasa!

 

sportbibliotek

 

Tycker det är roligt att se att goda idéer inte bara slarvas bort, utan faktiskt görs till verklighet. Och att det går att använda bloggen som en samhällspåverkare! Man kan göra nytta (även det ofta känns som om jag enbart babydravlar om amning och bröst). Men det är så lätt att bloggar bara viftas bort som kommersiella slukhål, så blir glad att se – svart på vitt – att bloggar kan användas till genuint bra ändamål! Det här får vi vara stolta över i dag!

 

Om man vill läsa hela artikeln på
Vasabladet kan man läsa den här.
Inloggning krävs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.