6 misslyckanden från de senaste tio åren.

2018 05 14 05.19.47 2

 

Nu minns jag inte var jag läste detta, men någonstans läste jag om någon som uttryckte sin besvikelse över att folk generellt pratar alldeles för lite om sina misslyckanden. Ni vet, man lyfter fram sånt som går bra och försöker glömma det som går skit. Kanske i synnerhet på sociala medier. De projekt som fallerar postas ingenstans, medan de som lyckas trycks upp överallt. Och det här skapar då en viss obalans i synen på människan.

Kan delvis förstå kritiken, att det väcker irritation när man som följare på äkta blondinbella-manér bara får ser inledningen på diverse projekt (hemlighetsmakeri! planering! lansering! woopidoo!), men sedan när det går åt helvete och allt läggs ner är det ingen som säger nåt. Men det förstår jag ju förstås att alla inte kan – i synnerhet om man som företagare värnar om sitt brand.

Men det gör ju i sin tur att många går omkring och tror att ”alla andra” (varje gång jag använder ”alla andra” känner jag mig som en pluttig tonåring) är så himla lyckade. Att allt bara klaffar, klaffar, klaffar. ”För alla andra utom miiiiig”. 

Vilket det verkligen inte gör alla gånger.

Misslyckanden förekommer för alla, men kanske mer i kulisserna dårå. Själv har jag misslyckats med jättemycket här i livet. Och det stör mig inte nämnvärt. Om man inte vågar testa på nya marker kommer man ingenstans – så är det bara. Blev riktigt störd när jag tänkte på det häromdagen. Att så kallade misslyckanden ska ske i det dolda. ”Här ska jag bidra med lite balans!” tänke jag.

Så där generellt är jag väldigt nöjd med livet just nu. Jag har nästan allt jag vill ha. Men jag har varit alldeles för dålig på att lyfta fram skiten. Men det ska det härmed bli ändring på! Jag ger er:

 

6 misslyckanden från de
senaste tio åren

 

1. Vi börjar mjukt med något vardagligt och nära. Igår skulle jag traska ner två kvarter till mattvättsstationen här på Brändö. Kvällssolen var så osannolikt vacker och tempen visade över 20 grader. Sami somnade med My, men jag tänkte tappert ”äääh, den här lilla vardagsrumsmattan fixar jag själv!”. Har bott här i sju år, men aldrig använt mig av denna utomordentligt fina service. Nå, som vanligt trodde jag lite för mycket om mig själv. När mattan blev blöt blev den så tung att jag inte ens orkade lyfta den till torkställningen. Den föll i sanden (fatta!) och jag började nästan gråta. Jag skulle ju ha hem den i bilen, men mattan gick inte att rubba. Jag fick be ett parkfyllo om hjälp för att få den på ställningen och lämna den där över natten. I dag är den säkert stulen. Blir arg bara jag tänker på det. Jävla skitmatta. Och inget jag postade på instagram precis. Fiasko. 

2. För tre år sedan skulle jag starta en podd som jag planerade under arbetsnamnet Linn & kaveris. Jag och olika inbjudna gäster som samtalade om ett visst ämne. Jag spelade in två pilotavsnitt. Ett med Sara Jungersten och ett med Malin Båtmästar. Tyckte väldigt mycket om båda avsnitten, men det blev inget av den podden. Jag orkade bara inte hela vägen in i mål. Kanske var jag lite trött och utmattad redan då. Inget jag heller skrev om. Men det blev en flopp. Eller flopp och flopp, den blev inte ens det, för det blev aldrig nåt. 

3. Ifjol skrev jag ett barnboksmanus som jag skickade till ett förlag. Och jag vet ärligt talat inte om jag kommer att färdigställa det. Borde skriva om det och förkorta och styra upp. Har många gånger tänkt att ”jahapp, kanske jag helt enkelt inte är ämnad för att skriva böcker”. Kanske är jag för lat. Eller kanske saknade jag bara engagemang? Tyckte jag hade en god idé så där från första början, men kanske var jag inte tillräckligt smart för att få till det så där i praktiken. Om jag känner någon skam? Näpp! Jag är ju bra på mycket annat. Alla är ju inte författare (tror på allvar jag är för korkad för det, haha!).

4. När jag var i mina early twenties år fick jag söka till journalistik på Soc & kom en (1) gång, och till masskommunikation på Åbo Akademi tre (3!) gånger innan jag fick studera det jag ville, alltså journalistik. Det kan man ju se som ett misslyckande. Och ett bevis på att jag är lite enkel. Men skam den som ger sig! Fick min examen och fick det jobb jag ville ha. 

5. Före My föddes skulle vi bygga ut på vinden så att stora barnen skulle få egna rum. Om vi säger så här: Fick inte ens planritningarna till byggarna kopierade. 

6. Sedan jag sjukskrevs för min utbrändhet 2016 har jag kanske tränat en handfull gånger. Tre fullkomligt megamisslyckade år. Det skäms jag nog lite för, om jag ska vara ärlig. Kommer dö i förtid. 

 

Är jag besviken? Njah, inte så värst. 

Vad har du misslyckats med?

46 reaktioner till “6 misslyckanden från de senaste tio åren.”

 1. Jag har misslyckats med manus. Med att hålla mina gränser mot skitstövlar. Med att försvara mig själv. Med att motionera varje dag. Med att inte äta bakelser. Med att börja rida igen. Listan kan göras hur lång som helst. Ei haittaa. Ei joka päivä. Kuitenkin joskus… men äh en blir ju inte möööördad av att misslyckas. Bra inlägg

 2. Jag bommar med saker som t om gör min plånbok tunnare.

  Skulle vara mammaledig, missade en grej som gör flera hundra färre i plånboken i ett par månader, pärttar så helsike och too late att ändra!

  Har tidigare missat grejer med studiestöd, i skattedeklarationer osv och då det är för sent så är folk ba: Men visste du inte att…

  Nä. Jag visste inte. Har gått miste om många sköna hundror genom åren pga att jag är dum/för änsgslig/ har svårt med myndighetstexter/ vill bara få det där pappersarbetet undan.

  1. Joo, absolut, helt samma. Men det stör mig verkligen inte alls. Tänker alltid att de aldrig var mina in the first place!

 3. Tack för att du delade med dig! Började skratta när jag läste första punkten (ursäkta, håller tummarna för att din matta är kvar!). Hamnade i en liknande situation en gång. Släpade ut vår vardagsrumsmatta och tvättade den på trappan. Mattan var av ull…

  1. Haha, vi hämtade nyss hem den! Den var skitigare än när jag började, men tänker fan inte göra om det! 🙂

 4. Okej jag kan berätta om en flopp på jobbet. Som har en egen hashtagg till och med, #yleinnergård. Jag hade tänkt mig att lyssnarna skulle vilja skicka in bilder på vilka fina innergårdar de bor vid, och så skulle vi kunna göra intervjuer i bersån och få kiva radio och webb. Men det var otroligt få som hörde av sig, några stycken bara! Hela grejen var planerad utgående från att vi skulle få tiotals svar. 😀 😀 så måste jag bara hålla god min och ro det i hamn på något sätt.

  1. Hahaha, tack för att du delade detta! Älskar sånt här. Skulle så kunna hända mig.

 5. Jag har misslyckats i mitt fondsparande en gång för många år tillbaka. Satsade hela sparsumman i en och samma fond, orkade aldrig hålla koll på hur det gick för den, och när jag väl kom mig för att kolla upp saken hade den rasat i värde. Sålde alla andelar i panik och gjorde en förlustaffär på flera tusen…

 6. Åhh, vad jag gillar detta! Inte bara för att du delar med dig, men också för att detta var en väldigt bra definition på misslyckanden jag också tycker vi bör dela med oss av. Liksom att man kanske planerar/har tänkt/verkligen vill/påbörjat, men inte kommit hela vägen.

  Har försökt dela med mig de senaste veckorna på bloggen om att det känts lite motigt ( https://jennifersandstrom.se/2018/05/10/omvalvande-dagar/ ) och det är kanske lite samma där, att jag vill visa att allt inte bara är toppen liksom.

  Vill bli bättre på att dela mina misslyckanden också, tack för inspirationen!

 7. Haha, tack för ettan, får så komiska bilder! Och tack för femman, den var förvånansvärt befriande för nån som bor i ett gammalt hus där säkert miljoner små och större saker borde tas itu med men alltså…?
  Här tycker jag du har en sjukt bra poddidé, bjud in folk att berätta om sina misslyckanden. Herregud så befriande! Lovar dela pinsamheter om jag får komma som gäst ?

 8. ALLA misslyckas och jag är egentligen allergisk för att ens tala om misslyckanden. En har gjort ett försök och så gick det som inte som en tänkte sig. Sånt händer. Jag har misslyckats med kärlek, med antagning av böcker, att tvätta fönster, kompisförhållanden. ALLT MÖJLIGT.

 9. 1. Morsdagskakan förra söndagen. God med ful och sprucken.
  2. Val av (ex)man och pappa till barnen. Eller barnen blev ju ganska bra med facit på hand, hade bara inte planerat att ta hand om dem alla helt själv hela tiden då den andra bara drog. Oh well.
  3. Okej, de må vara bra barn, men… barnuppfostran. Den har jag tydligen misslyckats med rejält. Speciellt häromdagen då jag fick kånka en ylande, sprattlande 3-åring bort från godishyllan eftersom det där med att inte välja själv inte gick hem. Jag försökte leka oberörd. Gick mindre bra. Dessutom har jag inte lyckats få dem att städa så bra. Och så bråkar de sinsemellan. Hela tiden.
  4. Att hitta ett välavlönat jobb som skulle motsvara det jag studerat. Men jag har ett jobb som jag gillar och på något vis klarar mig på, så det må väl vara godkänt då va?
  5. Att stå upp för mig själv och kräva saker, jag är alldeles för konflikträdd och mesig.
  6. Handarbete. Skulle så vilja kunna, men har i denna dag aldrig lärt mig. Inte ens en ynka liten halsduk kan jag sticka. Har ungefär 1/4 på en påbörjad i en låda.

  Fast det kunde säkert vara värre trots allt;)

 10. Bjussigt (som svenskarna så fint säger) Linn att dela med dig. Själv har jag fått nej till de allra flesta jobb jag sökt, likaså stipendieansökan och liknande. Min trädgård är ett hopkok av vad jag tror är ogräs och annat löst gräs som flockas där blommor borde prunka. Som förälder har jag fått mot mig att jag vid ett tillfälle har varit slarvig och obetänksam när det gällde mitt barn, vilket faktiskt delvis var sant. Men det kändes som ett kapitalt misslyckande. Men men, man kan ju bara try try again och hoppas på det bästa. Så därför rensar jag oförtrutet mina rabatter, ringer på olika jobb och gör mitt bästa som morsa. Men alltid befriande att läsa om när det inte gick som på strömsö för andra. Man drar liksom en liten suck av lättnad, det är inte bara jag…

 11. Härligt inlägg. Var så nära på att göra ditt mattmisstag förra sommaren. Råkade sådär spontangoogla projektet innan och fick upp infon att mattan blir tung som fan. Hade helt missat den detaljen annars och förmodligen haft samma upplevelse som du. Men hej A for effort. Jag lanserade en grej på jobbet för ett år sedan. Helt min idé, min grej. Höll ett brandtal på jobbet om hur fantastiskt det här skulle bli, genom det här skulle vi förändra världen. Satte alla företagets devare på mina grejer och fixade en riktigt ordentlig promotion campaign. Det gick åt helvete. Meeeeeen att. Man ska ju misslyckas lite då och då. Man lär sig mer än när man lyckas. Hej kliché, ,men sant. Tack för en bra blogg. PUSS!

 12. Min karriär har varit en snårskog och villospår och jag har nog lärt mig alldeles för mycket för jag börjar ju inse att man ändå inte kan göra eller kunna allt. MEN jag är stolt över att jag ändå nu har en stabil inkomst så något har väl gått rätt. Det som just nu känns som största misslyckandet är bostad. Bor pyttelitet med mitt barn och det var ärligt talat ett dåligt bostadsköp. Det tror jag är lite svårt att säga, för de flesta gör så smarta bostadsköp och mitt var förhastat, panikslaget och har mest inneburit problem. Tydligen inget jag vill skylta med, samt att det nu är svårt och besvärligt att köpa något bättre. MEN, detta är ju heller inte det viktigaste i världen, mina allra största misslyckanden är nog när olika relationer skitit sig för att jag hanterat konflikter dåligt.

 13. Tydligen, lyckas det nu som förrut, att Kommentera, utan, att behöva skriva det, som står ovn som bild, göra Ljudutmaningar osv, för detta, tänkte jag kommentera redan förra veckan, men måste sedan ge upp, då man inte fick klart för sig, vad Ljudutmaningen, sa för ord osv. Men alltså, här kommenterar en av dessa, som deltog i Innergårdstävlingen, som nämns här ovan som ett Misslyckande på basen av Deltagarnas mängd och även jag, kännde mig som litet Misslyckad under Sommaren 2016, då Tävlingen pågick. Hade redan flyttat hit till Rovaniemi under Maj samma år, besökte sedan Hesa alldeles i början av Juni, men hade just åkt tillbaka hit samma dag, då Tävlingen, publicerades på Yles Hemsida, men om jag hade vetat tidigare, hade jag antingen föreslagit, att vi åkt omkring med Redaktörerna och fota alla dessa Innergårdar, som jag nog visserligen skrev om efter, att jag efter litet om och -men, fått rädapå, att man inte nödvändigtvis, behöver fixa Fotona själv, utan även Yles Redaktörer, kan göra detta, men ändå, fick jag veta detta onödigt sent i tanke på, hur många Förslag med olika historier, som skulle har kunnat hinna med i Tävlingen, av vilka en del, ligger bakom låsta portar. Noja, enl iten tröst var ändå Runebergsgatan 44, till vilken det avtalades med Redaktör-Helena, att min Mamma Birgitta Hokkanen, släpper in Helena på gården, men ändå, ställde Mamma sist och -slutligen upp för en liten Intervju om Gården Fredagen den 29.7.2016. Men ett större misslyckande, om vilket jag kunde även ställa upp i den ovannämnda, tydligen ännu ickebefintliga Poden, gäller Bostadslöshet osv, som man även kan läsa om via finskspråkiga Intervjuer i tex. Iltalehti och -på MTV:s Hemsidor inom Marsmånad. Då saken, hade publicerats i Iltalehti, tog jag även kontakt med tex. KFS-Media, HBL osv, om man kunde tag upp saken även på svenska, men glömmde då totalt denna Fond! Misslyckandet, gäller i huvudsak, att monne jag gjort fel, då jag helt erligt nämnt till Fastighetsförmedlare, som förmedlar Hyresbostäder inom den Fria Marknaden, att jag faktiskt är Bostadslös, varför behovet av bostad, är MYCKET BRÅDSKANDE, dvs om de tror, att alla Bostadslösa, är Suputer, Knarkare osv ochi nte kommer på, att fastän man nu är Bostadslös, sköter man ändå sina överenskommna, tex. HVC/Sjukhusbersök, betalar sina räkningar osv. Känner sig även mislyckad, då man inte vill hitta Bostäder i Bolag, där det finns bykstuga, vattnet, ingår antingen helt och -hållet i Hyran, eller så betalar man ändast ett litet, fast Vattenpris per månad, utan det bara erbjuds bostäder med vattenmätare och sedan "tvingas" man, att ha egen tvättmaskin, som förorsakar större Vattenräkning! Kanske, det ändå nu, ser litet mera lovande ut, då jag högst antagligen åtminstonde, får gå och titta på Bostad i hus, där det finns Bykstuga, det är ett fast Vattenpris osv, men stälelr upp i den kankse Planerade Podden, bara Fru Jung, har tid och kanske godkänner förslaget. Men om någon annan, även märkt, att det plötsligt inte under förra veckan, inte gick att skicka Kommentarer, utan att göra sin "Uppgift," så vad monne, det har kunna bero på, alltså, kunde du berätta inom följande, därpå följande osv Inlägg om Fallet.

 14. Jag har misslyckats med manus. Med att hålla mina gränser mot skitstövlar. Med att försvara mig själv. Med att motionera varje dag. Med att inte äta bakelser. Med att börja rida igen. Listan kan göras hur lång som helst. Ei haittaa. Ei joka päivä. Kuitenkin joskus… men äh en blir ju inte möööördad av att misslyckas. Bra inlägg

 15. Jag bommar med saker som t om gör min plånbok tunnare.

  Skulle vara mammaledig, missade en grej som gör flera hundra färre i plånboken i ett par månader, pärttar så helsike och too late att ändra!

  Har tidigare missat grejer med studiestöd, i skattedeklarationer osv och då det är för sent så är folk ba: Men visste du inte att…

  Nä. Jag visste inte. Har gått miste om många sköna hundror genom åren pga att jag är dum/för änsgslig/ har svårt med myndighetstexter/ vill bara få det där pappersarbetet undan.

  1. Joo, absolut, helt samma. Men det stör mig verkligen inte alls. Tänker alltid att de aldrig var mina in the first place!

 16. Tack för att du delade med dig! Började skratta när jag läste första punkten (ursäkta, håller tummarna för att din matta är kvar!). Hamnade i en liknande situation en gång. Släpade ut vår vardagsrumsmatta och tvättade den på trappan. Mattan var av ull…

  1. Haha, vi hämtade nyss hem den! Den var skitigare än när jag började, men tänker fan inte göra om det! 🙂

 17. Okej jag kan berätta om en flopp på jobbet. Som har en egen hashtagg till och med, #yleinnergård. Jag hade tänkt mig att lyssnarna skulle vilja skicka in bilder på vilka fina innergårdar de bor vid, och så skulle vi kunna göra intervjuer i bersån och få kiva radio och webb. Men det var otroligt få som hörde av sig, några stycken bara! Hela grejen var planerad utgående från att vi skulle få tiotals svar. 😀 😀 så måste jag bara hålla god min och ro det i hamn på något sätt.

  1. Hahaha, tack för att du delade detta! Älskar sånt här. Skulle så kunna hända mig.

 18. Jag har misslyckats i mitt fondsparande en gång för många år tillbaka. Satsade hela sparsumman i en och samma fond, orkade aldrig hålla koll på hur det gick för den, och när jag väl kom mig för att kolla upp saken hade den rasat i värde. Sålde alla andelar i panik och gjorde en förlustaffär på flera tusen…

 19. Åhh, vad jag gillar detta! Inte bara för att du delar med dig, men också för att detta var en väldigt bra definition på misslyckanden jag också tycker vi bör dela med oss av. Liksom att man kanske planerar/har tänkt/verkligen vill/påbörjat, men inte kommit hela vägen.

  Har försökt dela med mig de senaste veckorna på bloggen om att det känts lite motigt ( https://jennifersandstrom.se/2018/05/10/omvalvande-dagar/ ) och det är kanske lite samma där, att jag vill visa att allt inte bara är toppen liksom.

  Vill bli bättre på att dela mina misslyckanden också, tack för inspirationen!

 20. Haha, tack för ettan, får så komiska bilder! Och tack för femman, den var förvånansvärt befriande för nån som bor i ett gammalt hus där säkert miljoner små och större saker borde tas itu med men alltså…?
  Här tycker jag du har en sjukt bra poddidé, bjud in folk att berätta om sina misslyckanden. Herregud så befriande! Lovar dela pinsamheter om jag får komma som gäst ?

 21. ALLA misslyckas och jag är egentligen allergisk för att ens tala om misslyckanden. En har gjort ett försök och så gick det som inte som en tänkte sig. Sånt händer. Jag har misslyckats med kärlek, med antagning av böcker, att tvätta fönster, kompisförhållanden. ALLT MÖJLIGT.

 22. 1. Morsdagskakan förra söndagen. God med ful och sprucken.
  2. Val av (ex)man och pappa till barnen. Eller barnen blev ju ganska bra med facit på hand, hade bara inte planerat att ta hand om dem alla helt själv hela tiden då den andra bara drog. Oh well.
  3. Okej, de må vara bra barn, men… barnuppfostran. Den har jag tydligen misslyckats med rejält. Speciellt häromdagen då jag fick kånka en ylande, sprattlande 3-åring bort från godishyllan eftersom det där med att inte välja själv inte gick hem. Jag försökte leka oberörd. Gick mindre bra. Dessutom har jag inte lyckats få dem att städa så bra. Och så bråkar de sinsemellan. Hela tiden.
  4. Att hitta ett välavlönat jobb som skulle motsvara det jag studerat. Men jag har ett jobb som jag gillar och på något vis klarar mig på, så det må väl vara godkänt då va?
  5. Att stå upp för mig själv och kräva saker, jag är alldeles för konflikträdd och mesig.
  6. Handarbete. Skulle så vilja kunna, men har i denna dag aldrig lärt mig. Inte ens en ynka liten halsduk kan jag sticka. Har ungefär 1/4 på en påbörjad i en låda.

  Fast det kunde säkert vara värre trots allt;)

 23. Bjussigt (som svenskarna så fint säger) Linn att dela med dig. Själv har jag fått nej till de allra flesta jobb jag sökt, likaså stipendieansökan och liknande. Min trädgård är ett hopkok av vad jag tror är ogräs och annat löst gräs som flockas där blommor borde prunka. Som förälder har jag fått mot mig att jag vid ett tillfälle har varit slarvig och obetänksam när det gällde mitt barn, vilket faktiskt delvis var sant. Men det kändes som ett kapitalt misslyckande. Men men, man kan ju bara try try again och hoppas på det bästa. Så därför rensar jag oförtrutet mina rabatter, ringer på olika jobb och gör mitt bästa som morsa. Men alltid befriande att läsa om när det inte gick som på strömsö för andra. Man drar liksom en liten suck av lättnad, det är inte bara jag…

 24. Härligt inlägg. Var så nära på att göra ditt mattmisstag förra sommaren. Råkade sådär spontangoogla projektet innan och fick upp infon att mattan blir tung som fan. Hade helt missat den detaljen annars och förmodligen haft samma upplevelse som du. Men hej A for effort. Jag lanserade en grej på jobbet för ett år sedan. Helt min idé, min grej. Höll ett brandtal på jobbet om hur fantastiskt det här skulle bli, genom det här skulle vi förändra världen. Satte alla företagets devare på mina grejer och fixade en riktigt ordentlig promotion campaign. Det gick åt helvete. Meeeeeen att. Man ska ju misslyckas lite då och då. Man lär sig mer än när man lyckas. Hej kliché, ,men sant. Tack för en bra blogg. PUSS!

 25. Min karriär har varit en snårskog och villospår och jag har nog lärt mig alldeles för mycket för jag börjar ju inse att man ändå inte kan göra eller kunna allt. MEN jag är stolt över att jag ändå nu har en stabil inkomst så något har väl gått rätt. Det som just nu känns som största misslyckandet är bostad. Bor pyttelitet med mitt barn och det var ärligt talat ett dåligt bostadsköp. Det tror jag är lite svårt att säga, för de flesta gör så smarta bostadsköp och mitt var förhastat, panikslaget och har mest inneburit problem. Tydligen inget jag vill skylta med, samt att det nu är svårt och besvärligt att köpa något bättre. MEN, detta är ju heller inte det viktigaste i världen, mina allra största misslyckanden är nog när olika relationer skitit sig för att jag hanterat konflikter dåligt.

 26. Tydligen, lyckas det nu som förrut, att Kommentera, utan, att behöva skriva det, som står ovn som bild, göra Ljudutmaningar osv, för detta, tänkte jag kommentera redan förra veckan, men måste sedan ge upp, då man inte fick klart för sig, vad Ljudutmaningen, sa för ord osv. Men alltså, här kommenterar en av dessa, som deltog i Innergårdstävlingen, som nämns här ovan som ett Misslyckande på basen av Deltagarnas mängd och även jag, kännde mig som litet Misslyckad under Sommaren 2016, då Tävlingen pågick. Hade redan flyttat hit till Rovaniemi under Maj samma år, besökte sedan Hesa alldeles i början av Juni, men hade just åkt tillbaka hit samma dag, då Tävlingen, publicerades på Yles Hemsida, men om jag hade vetat tidigare, hade jag antingen föreslagit, att vi åkt omkring med Redaktörerna och fota alla dessa Innergårdar, som jag nog visserligen skrev om efter, att jag efter litet om och -men, fått rädapå, att man inte nödvändigtvis, behöver fixa Fotona själv, utan även Yles Redaktörer, kan göra detta, men ändå, fick jag veta detta onödigt sent i tanke på, hur många Förslag med olika historier, som skulle har kunnat hinna med i Tävlingen, av vilka en del, ligger bakom låsta portar. Noja, enl iten tröst var ändå Runebergsgatan 44, till vilken det avtalades med Redaktör-Helena, att min Mamma Birgitta Hokkanen, släpper in Helena på gården, men ändå, ställde Mamma sist och -slutligen upp för en liten Intervju om Gården Fredagen den 29.7.2016. Men ett större misslyckande, om vilket jag kunde även ställa upp i den ovannämnda, tydligen ännu ickebefintliga Poden, gäller Bostadslöshet osv, som man även kan läsa om via finskspråkiga Intervjuer i tex. Iltalehti och -på MTV:s Hemsidor inom Marsmånad. Då saken, hade publicerats i Iltalehti, tog jag även kontakt med tex. KFS-Media, HBL osv, om man kunde tag upp saken även på svenska, men glömmde då totalt denna Fond! Misslyckandet, gäller i huvudsak, att monne jag gjort fel, då jag helt erligt nämnt till Fastighetsförmedlare, som förmedlar Hyresbostäder inom den Fria Marknaden, att jag faktiskt är Bostadslös, varför behovet av bostad, är MYCKET BRÅDSKANDE, dvs om de tror, att alla Bostadslösa, är Suputer, Knarkare osv ochi nte kommer på, att fastän man nu är Bostadslös, sköter man ändå sina överenskommna, tex. HVC/Sjukhusbersök, betalar sina räkningar osv. Känner sig även mislyckad, då man inte vill hitta Bostäder i Bolag, där det finns bykstuga, vattnet, ingår antingen helt och -hållet i Hyran, eller så betalar man ändast ett litet, fast Vattenpris per månad, utan det bara erbjuds bostäder med vattenmätare och sedan "tvingas" man, att ha egen tvättmaskin, som förorsakar större Vattenräkning! Kanske, det ändå nu, ser litet mera lovande ut, då jag högst antagligen åtminstonde, får gå och titta på Bostad i hus, där det finns Bykstuga, det är ett fast Vattenpris osv, men stälelr upp i den kankse Planerade Podden, bara Fru Jung, har tid och kanske godkänner förslaget. Men om någon annan, även märkt, att det plötsligt inte under förra veckan, inte gick att skicka Kommentarer, utan att göra sin "Uppgift," så vad monne, det har kunna bero på, alltså, kunde du berätta inom följande, därpå följande osv Inlägg om Fallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.