Brati, nu kommer vi!

2018 05 17 03.11.46 1

 

Om ni undrar vad det var som sa baaaam klockan 4 i morse så var det jag som fullkomligen studsade upp ur sängen i ett sällanskådat lyckorus. Klockan fem plockade taxin upp mig och Jenny (som passande nog skulle med ett fem minuter senare flyg) och några minuter senare plockade vi upp Sari (som ska åka med miiiiig). Och nu när du läser det här har vi redan landat i Wien. Antagligen sitter vi och tjattrar på väg över gränsen till Slovakien! 

”Nee-e, ska du nu verkligen åka?” sa stora barnen igår kväll. ”Det kommer bli sånt kaos med bara pappa här hemma”. Jag skrattade gott och sa ”nej nej nej, det kommer gå så bra, så bra, så bra” (innerst inne såg jag ut så här och ville viska ”not my proooblem”, men jag är ju inte ond heller). För nu är det bästishäng i dagarna tre! Här ska tankas goda vibrationer så det räcker året ut. So long, kalsong!

2 reaktioner till “Brati, nu kommer vi!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.