Det nya bråda livet.

Konstigt hur dagarna bara flyger iväg!

 

Det har .. ehum .. tagit mig lite på sängen det här med att jobba och blogga. Det tar ju sin lilla tid innan man har hittat tillbaka till sina rutiner (också lite svårt att hitta sin egen iver när jag dagtid pillar med andras bloggar). Och när man väl kommer hem från jobbet, så måste man ju vila lite! Gå ut i solen! Äta nåt! Prata med sina barn! Åka till affären! Köra någon på fotbollsträning!

Och framför allt – pussa ihjäl den här lulliga tanten:

 

2018 06 11 08.39.09 1

 

Omställningen från hemmaliv till arbetsliv har gått så smärtfritt för oss båda. Jag har inte en gång gått hemifrån med magont eller dåligt samvete eller whatever man nu kan dras med i situationer som dessa. Hon trivs så bra med de andra. Och jag tycker för egen del att det känns som om jag aldrig någonsin varit borta från jobbet (förutom att bloggtorkan är ett faktum dårå). 

 

2018 06 11 08.39.11 1 

Jag ska försöka bli lite bättre på att kasta hit halvkassa blogginlägg. Jag har lagt ribban för högt, märker jag. Nu när tiden är knapp kan inte allt vara så genomtänkt och flow-igt som det var när man hade all tid i världen. Det här inlägget får fungera som ett exempel. Det var totalt innehållslöst – men likväl ett blogginlägg, haha!

Roligt att ni ändå kikar in här! Bara jag har landat i arbetslivet kommer det säkert bli bättre på bloggfronten. Var så säker!

2 reaktioner till “Det nya bråda livet.”

  1. alltså vad jobbar du med? har ju förstått att du jobbar på sevendays men vad är dina arbetsuppgifter? 🙂 "att pilla med andras bloggar" tycker jag låter väldigt kul! 🙂 mvh en som inte vet va hon ska göra när hon blir stor/större och sakta men säkert närmar sig 30

  2. alltså vad jobbar du med? har ju förstått att du jobbar på sevendays men vad är dina arbetsuppgifter? 🙂 "att pilla med andras bloggar" tycker jag låter väldigt kul! 🙂 mvh en som inte vet va hon ska göra när hon blir stor/större och sakta men säkert närmar sig 30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.