Orimligt gullig.

Alla som har en egen bebbe (eller en hundvalp eller annan valfri kär familjemedlem) vet hur det är när man får kärleksspel. Man vill ba skrika rakt ut för bebben eller hunden eller whoever är så gulllllllig att man knappt klarar av det hele. Så känner jag nästan hela tiden med Mytte.

Jag tycker hon är Matheo och Milea nerkrympt i en ljuvlig 2017-version. Skrattade så mycket när hon av misstag slörpade i sig bottenslasket av Mileas trip igår. Den var så sur, så sur, så sur och hon blev så chockerad att hela ansiktet blev ett russin. Har ni någon gång sett något så roligt?

 

Svar: Nej.

 

2018 06 17 07.46.29 2

2018 06 18 11.03.21 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.