Bara cykla runt.

Att sova efter jobbet har blivit en riktigt dålig ovana som jag måååste bli kvitt. Igår for jag så djupt i sömnen, att Sami fick dra mig ur soffan med benen före. Fick daska mig i kinderna och kasta alla barn på cyklar för att överhuvudtaget vakna till liv. 

Det är ju så fint på Brändö just nu. Skulle bara kunna gå runt med kameran och fota (och inte vingla runt med cykel och baby). My älskar att cykla. Minns att Matheo också älskade att åka runt som bebis. Han njöt och sjöng och så somnade han alltid en stund efter att sovknorret (det där gulliga lätet som han alltid hade just innan han somnade) hade lagt sig.

Att bara cykla runt och se på fina hus och glittrande hav kan vara något av det skönaste som finns just innan läggdags! Inte för att jag direkt somnade i tid. Två timmars tupplur straffar sig minsann. Såg på Handmaid’s tail alldeles för sent (fatta att det finns gratis på Arenan nu!). Men ikväll – ikväll ska jag banne mig inte sova i soffan!

 

2018 06 19 01.16.02 1

2018 06 18 11.02.49 1

2018 06 19 01.10.18 1 1

2018 06 18 11.00.26 1

2018 06 19 01.16.01 1

4 reaktioner till “Bara cykla runt.”

  1. Va va va?! Finns den serien verkligen gratis att se på nu? Yes! Hur länge finns den där om någon vet ? Kan man alltså se alla avsnitt från början till slut,så som på Netflix tex? Tack för härlig blogg,har följt dej sen 2012 men läst alla äldre inlägg också ❤

  2. Jag sover på soffan var och varannan kväll… men så besitter jag konsten att kunna förflytta mig via tandborsten och sedan upp på vinden och somna om.

  3. Va va va?! Finns den serien verkligen gratis att se på nu? Yes! Hur länge finns den där om någon vet ? Kan man alltså se alla avsnitt från början till slut,så som på Netflix tex? Tack för härlig blogg,har följt dej sen 2012 men läst alla äldre inlägg också ❤

  4. Jag sover på soffan var och varannan kväll… men så besitter jag konsten att kunna förflytta mig via tandborsten och sedan upp på vinden och somna om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.