Tå farr vi.

gerg

 

Jahapp. Då var det bara att släcka ner här på kontoret och vänta på att bli upplockad av resten av familjen. Åker söderut redan ikväll. Kan inte precis säga att jag är supertaggad på att köra bil i sex timmar just nu. My vaknade klockan tre och var alldeles pigg och glad. Lagom tills min väckarklocka ringde somnade hon om (jiihaa!). 

En taskig nattsömn plus en rätt så ansträngande vecka bakom mig utgör kanske inte de bästa förutsättningarna för en snällis till chaufför. Men, men. Nu bär det av! Midsommar i Snappertuna ska det bli. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.