Tå farr vi.

gerg

 

Jahapp. Då var det bara att släcka ner här på kontoret och vänta på att bli upplockad av resten av familjen. Åker söderut redan ikväll. Kan inte precis säga att jag är supertaggad på att köra bil i sex timmar just nu. My vaknade klockan tre och var alldeles pigg och glad. Lagom tills min väckarklocka ringde somnade hon om (jiihaa!). 

En taskig nattsömn plus en rätt så ansträngande vecka bakom mig utgör kanske inte de bästa förutsättningarna för en snällis till chaufför. Men, men. Nu bär det av! Midsommar i Snappertuna ska det bli. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.