När sommarn är som bäst – och annat Lasse sjöng.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Just nu, när sommaren är som allra vackrast, hälsar jag er välkomna till min nya blogg. Från den här platsen där vattnet sakta börjar närma sig 30 grader i strandkanten. Ändå rätt otroligt, va. Till och med jag badade igår. Det var en sån där dag när man faktiskt inte kunde låta bli. Det blev en kväll när man nästan förvandlades Lasse Berghagen och kastade kavajen och hela köret. Man tror liksom inte att det är sant att Finland kan agera och se ut på det här sättet. Liksom tänk vilken sommar vi fick!

Nu ska vi hem och tvätta och packa om. För härnäst åker vi söderut till mamma och pappa några dagar. Skönt att det finns aircon i bilen. Annars hade vi förmodligen kollapsat när det utlovas 30 grader. Tjohej!

En tanke på “När sommarn är som bäst – och annat Lasse sjöng.”

  1. Har nu läst på din Nya Blogg, som verkar fungera helt ok, även med hjälpmedel och skall även bekanta mig med Ert Nya Företags sida och återkommer, om det behövs tex. förbättras, gällande tilljänglighet, inom vilket det ju under Hösten, skall träda i kraft ett EU-Direktiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.