Wow.

Processed with VSCO with  preset

Och just när man tänkte att ”Wow! Yes! Nu kör vi i gång det här bolaget på allvar!” så tar barnen ner en på jorden. Sooom vanligt. Just nu står vi i kön på väg in till Wasaline. Vi ska ju till Sverige på fotbollsturnering veckan ut med Matheo lag.

Och det är inga problem, för hey! Så här kan jag jobba nu för tiden. Jag kollar med bigbossen (jag själv då) ”Hej, skulle man få ansöka om fyra dagar i Umeå?” och – hör och häpna – ansökan beviljades. Jag sa ja!

Det var en otrolig dag igår. Jag förväntade mig förvisso att Bertills & Jung skulle få ett positivt mottagande (överlag blir man ju glad när folk satsar och testar och vågar!). Ni vet, man gratulerar, önskar dem gott. Men gårdagen tog mig ändå lite på sängen. Vilket stöd! Det är värdefullt att ha det här i ryggen. Tacksam för alla lyckönskningar. Tacksam för att inkorgen gick het under dagen. Det trodde jag kanske inte. Att första dagen skulle vara en dag av nya kundkontakter! Vi hade bara ett mätbart mål för dagen, 500 gillare på Facebook, men vi spurtade över med saftig marginal (alltid nåt!). Gårdagen var en trygg försäkran om att vi är på rätt spår. Det finns folk som förstår och ser värdet i att anlita oss, yes!

Men sedan var det bara att ställa om – och försökta hitta någon motivation i att packa väskorna. Åker ensam med barnen till Umeå nu. Sami kommer senare. Inte världens piggaste människa här. Att stiga upp lite före 6 (och riva upp tre sömndruckna barn) är inte min grej. Men adrenalinet efter igår ska väl ta mig genom dagen och över Kvarken.

Ett genuint tack för att ni föredömligt visar hur en ny företagare ska tas emot. Det här borde alla få uppleva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.