Ny chans på bästa collegetröjan.

En av de absolut sista uppgifterna jag gjorde på HSS Media var att snabbt och strategiskt lägga upp en kampanj för de superfina Wasabladet-collegetröjorna som uppfanns under vårvintern. Det började med att Anna och Uffe på skoj gjorde varsin – och plötsligt skulle alla i personalen ha en egen. Och när de hundra tröjorna i personalen började gå runt på stan var det plötsligt många fler som ville ha. Och vi tryckte fler och fler.

Någon kläckte den goda idén att vi skulle sälja dem på Konstens natt, så att alla som har suktat äntligen ska få sig en egen. Tycker själv den är jättefin. Den innehåller alla Vasabladets logotyper ända från starten 1856. Ändå häftigt att den har ändrats rätt lite längs vägen. Den var helt enkelt så snygg direkt från start. Vill man ha en tröja som påminner en om Finlands soligaste, så är det den man ska ha.

Nå väl, Anna och jag messade alla snälla, kloka och glada Vasaprofiler vi tyckte passade för kampajen och alla ställde upp och modellade. Ni som prenumererar har kanske sett dem som helsidesannonser under sommaren? Och ni som åt många uteluncher i Vasa centrum i juni såg säkert mig gå omkring med en gul pinnstol ovanligt ofta.

Jocke (2)

Riksdagsledamoten och urkraften Jocke Strand hittade vi i stadshuset. Han kastade kostymrocken åt fanders och drog på sig collegen med stolthet. Sedan sprang han raskt iväg på vargseminarium, så där som österbottniska urkrafter gör.

hippi2

Åh, Hippi, härliga Hippi Hovi! Han är verkställande direktör för Kustösterbottens företagare, rockare och ett socialt geni. En glad och fin människa som säkert har cirka noll fiender. Och ännu till snygga glasögon. Huhhu.

seba

Fotbollsspelaren Sebastian Strandvall känner vi igen från VPS. Snäll människa, fina värderingar, bra smile. Tycker den här bilden blev en av de bästa. Den blev så ren. Här satt ljuset och färgerna. Men så är det när man jobbar med fullblodsproffs som Anna Riska. Tror den här sessionen tog 6 minuter i gränden mitt emot Vasabladets office.

Sandra

Den snyggaste stylingen kom här! Föga överraskande från stylisten och företagaren Sandra Holmäng. Sandra är en så mjuk och varm typ. Hon visste minsann hur man skulle sitta på en stol och ändå se riktigt bra ut. Men så har hon väl gjort det en och annan gång – modebloggare som hon är!

hanna (1)

Hanna är fd. krögare på Ernst (RIP Ernst!) och kanske Österbottens gladaste människa. Jag och Anna var helt golvade efteråt. ”Hur blir man så där livsglad som du?” frågade vi säkert fem gånger. Och det bästa var förstås att Hanna gick med på att köra Backstreet Boys-posen. Klart Hanna går med på det! Hanna är min målbild när jag blir stor.

annamari (2)

Och på den sista dagen fotade vi HSS Medias nya, proffsiga vd Anna-Mari Karhunen. Hennes personlighet är lika färggrann som byxorna och hennes ledarskap är precis lika GULD som skorna. Hade gärna jobbat lite längre än en månad med henne. Tror att hon är en sådan som jag gärna lär av. En modern, människonära chef.

Och ni som ännu inte fått er efterlängtade college har en ny chans nu på torsdag på Konstens natt (paketet innehåller college, Vbl-tygkasse och en månads digital prenumeration – och det kostar 25 euro). Jag kommer att vara där och sälja med Anna mellan 18-21 eftersom jag känner att jag vill ro i land hela kampanjen. Vi står mellan gamla Gros och bilskolan på Hovrättsesplanaden.

Hoppas vi ses!

3 reaktioner till “Ny chans på bästa collegetröjan.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.