Kaospatrullen sajnar ut.

I dag är jag trööö-hööött (”finns det faktiskt iiiingen som kan tycka ens pikilite synd om miiiig?”) gnällde jag åt mina barn ikväll. Den här veckan har varit så otroligt intensiv på alla sätt och vis. Och som grädde på moset hade jag barnen i dag hela dagen. Väckning 6.15 för alla. 7.30 första mötet. Och dagen kan vi kanske summera så här: hörde kanske 45 % av vad som sades på alla möten (kallsvetten, kallsvetten!).

Och inte fick man åka hem vid 17 heller – nehepp, då var det två matcher fotboll direkt efter. Halv åtta släntrade jag in hemma som ett litet människovrak. Åt fyra smörgåsar med ögonen fast. Medan jag begrundade dagens kaospatrull.

Nå, så farligt var det kanske inte. Försöker jag i alla fall trösta mig. Men i morgon ska jag vara 100 % barnfri. Behöver det. Skulle också behöva lite sovmorgon. Det ska jag unna mig efter 5 galna dagar. Jag försöker tänka att man måste smida medan järnet är varmt. Helt säkert kommer perioder när ingen ringer, ingen vill träffa mig och ingen vill köpa. Nå nee, men det kommer alltid dippar. Då kommer jag att sakna det här. När vi körde evighetslånga dagar och var så trötta och hålögda av möten och människor att vi till slut bara kunde skratta åt eländet. Tur att man är ung och dum!

Ikväll blev några offerter oskrivna (trodde kanske lite mer om mig själv än vad verkligheten höll för), men man får helt enkelt tänka att det kommer en ny krispig dag i morgon. När ingen bajsar på sig och när jag kan svara på frågor utan att ha huvudet en halv meter in under mötesbordet. Åh herregud.

Men roligt är det – det kommer vi inte ifrån.

Jag ser i kors. Men njuter.

G’natt.

2 reaktioner till “Kaospatrullen sajnar ut.”

    1. Nej, det orkar jag inte vara. Livet är för kort för att vara rädd. Blir bara ännu mer stressad om jag ska stressa över det! 🙂 Man får vara lyhörd, rationell och snäll med sig själv. Vila och vila och vila. Och så göra magic där emellan. Händer det, så händer det. Men tänker inte låta det hända!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.