När har vi öppet?

2018-08-15 02.43.47 1.jpg

Det är några som har frågat om våra öppettider. Och egentligen har vi inga öppettider (eller kanske snarare så här: vi har inga stängt-tider, heh). Men i regel finns jag på kontoret på vardagar mellan 9 och 16 (Anna finns också här mellan varven, men hon jobbar kvar på Folkhälsan till årsskiftet). Ibland är jag till 15, ibland är jag till 18. Än så länge följer dagarna inget mönster, utan vi finns där vi behövs. Det betyder att det kanske lönar sig att ringa först ifall man har ett ärende (kan ju vara så illa att jag råkar vara på ett kundbesök just när du står och rycker i dörren).

Men oftast finns jag exakt här och hackar tangenter. Så vill man chansa är det bara att slänga in huvudet och ropa ”tjena!”.

Processed with VSCO with c1 preset

Om inte annat kan man komma förbi och smeka lite på våra nya sammetslampor. Jag nästan tjöt av iver när Ida kom med dem i morse. Hur mycket mer Bertills & Jung kan ett par lampor bli? Det är lite med kontor som med riktigt bra texter – det är detaljerna och de överraskande svängarna som avgör. Min målbild i höst är att skriva lika softa texter som de här lamporna (om någon undrar så är de från Madam Stoltz). Vi har mycket roligt på gång just nu. Och jag hoppas vi snart får hugga i det verkliga jobbet. Det som vi har längtat efter!

2 reaktioner till “När har vi öppet?”

  1. Jag tjöt av förtjusning bara av att se den första bilden – lamporna!!!!!! Om och när studiestressen smyger sej på i höst ska jag återkomma till dehär bilderna och bara njuta, beundra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.