Som tack för igår.

Det är ändå otroligt hur många fina människor det finns där ute bakom skärmarna! Tack så mycket för alla gillningar och delningar och uppmaningar att delta i vår målsättning om att nå upp till 1000 stödjande medlemmar. Man blir så glad i magen! Väntar ivrigt på att få höra hur många ni var som gick via nätbanken igår och i dag. Hoppas, hoppas, hoppas!

Som tack för igår tänker jag i dag bjussa på det andra avsnittet av Maktpodden där Project Livs grundare Nina Brännkärr-Friberg berättar om den ödesdigra dagen hon föll ihop på golvet i sin gröna klänning. Att ta emot sitt barns cancerbesked är antagligen bland det värsta du kan göra som förälder. För att inte tala om när ens barn är så sjukt att det vädjar ”Snälla mamma, ta bort mig”. Ja, vad svarar man då?

Nina är en så härlig och sprudlande person – ni kommer förstå. I 45 minuter pratar hon så vackert om hopp, vardag och framtid. Men också om att skriva dödsannonser i huvudet. Att själv drabbas av cancer (att Ninas röst är lite nasal beror på att hon efter sonens tillfrisknande drabbades av en knytnävsstor tumör i halsen). Och att våga tro på livet. Trots att skiten flyger hejvilt runt om.

Men framför allt är det här ett samtal om makten att göra gott för andra. Raka vägen från Ninas villa i Larsmo. Det kan ni ta som natisaga i dag! Tack för att ni hjälper oss att hjälpa.

2 reaktioner till “Som tack för igår.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.