30 euro – se ei ole paljon vaadittu!

Skärmavbild 2018-08-29 kl. 19.39.15

Itselläni on aina ollut terveet lapset. En ole koskaan joutunut heräämään sairaalasängystä vatsaa koskien, rintaa puristaen ja synkkyyttä sielussa. Mutta tiedän mitä on pelätä kuollakseen.

En vaan ole joutunut kohtaamaan sitä tunnetta pitkään aikaan.

Ja ehkä olen jo vähän unohtanut miltä se tuntuu.

Sitä unohtaa niin helposti kun elämä pyörii oman positiivisen arjen ympärillä. Sitä unohtaa niin helposti, että on ihmisiä jotka ovat jo ehtineet unohtaa miltä se arki tuntuu. Miltä makkarakeitto tuoksuu tai mitä arjen erimielisyydet ovat. Että läksyt on olemassa ja leivänmurut keittiönpöydällä ovat oikeasti ärsyttäviä.

To bring back a lost smile – on Project Livin slogan ja tämän filosofian ympärille se on rakennettu. Project Liv perustettiin Pietarsaaressa tekemään hyvää perheille, jotka kamppailevat vakavien sairauksien kanssa, muistamaan miltä tuntuu olla hetkessä, miltä tuntuu olla iloinen.

En tiedä miten paljon tiedätte Project Livistä, mutta siinä on kyse esimerkiksi ”unelmapäivien” järjestämisestä pitkäaikaissairaille lapsille.

Hoitohenkilökunnalla on mahdollisuus nimetä pitkäaikaissairas lapsi, hänen sisarus, vanhemmat tai koko perhe unelmapäivään. Unelmapäivä voi sisältää idolin tapaamisen, tutustumisen unelma-ammattiin tai esimerkiksi käynnin eläinpuistoon. Myös lapsensa menettänyttä perhettä voidaan ehdottaa. Yksikään unelma ei ole liian pieni eikä liian iso toteutettavaksi. Joskus voivat vanhemmat olla niin väsyneitä, että yksi hotelliyö voi olla kullan arvoinen arjessa jaksamiseen.

Jokainen päivä jonka saamme viettää terveenä on päivä, josta saamme olla kiitollisia, sillä samalla hetkellä on olemassa ihmisiä, jotka elävät toisenlaista todellisuutta.

Lifestyle by Sofia Ylimki Photography -078

Sami on kuukausilahjoittaja Unicefille ja maksaa kuukausittain 20 euroa heille. Tiedättekö mitä Project Livin vuosimaksu on kannattajajäsenille? Se on 30 € vuodessa! Vuodessa. Se on merkittävä summa koko projektille, jossa autetaan lähialueen lapsia ja perheitä. Project Liv toimii koko Suomessa (myös ruotsinkielellä) eli ne ovat meidän lapset joita asia koskettaa.

Olen itse juuri tästä syystä alkanut kannattajajäseneksi ja ajattelin myös tehdä töitä sen eteen, että 200 kasvaisi 1000 ennen vuodenvaihdetta. Se ei ole paljon vaadittu! Aion jouluun saaakka kuukausittain seurata kuinka jäsenmäärä toivottavasti kasvaa ja voitte seurata sitä täältä blogista. Ja olen sitä mieltä, että voimme tehdä tämän lasten ja perheiden hyväksi joilla on juuri nyt vaikeaa!

Sinä voit vaikuttaa kampanjaan!

Tällä hetkellä Project Livillä on 200 kannattajajäsentä. Kun minä ja Anna kuulimme tämän, päätimme heti auttaa. Blogin avulla voimme käynnistää kampanjan ja nostaa kannatajajäsenten määrä 1000 ennen kuin vuosi 2019 vaihtuu. Yhdistys joka auttaa tekemään sairaalakäynneistä iloisempia, kääntää oppaita ruotsinkielelle (kun unettomia öitä on paljon, kielitaidot eivät toimi kunnolla) ja ennen kaikkea tuo iloa vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Kaiken tämän työn takana ei voi olla vain 200 kannattajajäsentä!

30 € vuodessa – meitä on monta jotka pystyvät kannattajajäseneksi tällä summalla!

Lifestyle by Sofia Ylimki Photography -149

Muistatteko kun muutama päivä sitten kirjoitin, ettei koskaan saa kääntää päätä heille, jotka ovat vähemmän etuoikeutettuja? Nyt on aika auttaa!

Eli näin voit tulla kannattajajäseneksi:

Maksa jäsenmaksu 30 € tilille: 
FI76 1113 3000 6201 91 (NDEAFIHH). 

Viestiksi: nimi, osoite, syntymävuosi ja sähköpostiosoite.
Tilinomistaja: Project liv rf.

Keräyslupanumero: RA/2016/891.
Lupa on voimassa 15.12.2016-14.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Jos haluat olla mukana tukemassa ja edesauttamassa jäsenmäärän kasvua, liity jäseneksi, postaa kuva sosiaalisessa mediassa ja lisää siihen #projectliv1000. Tämä on tärkeää Project Liville ja sitä kautta tärkeää myös apua tarvitseville pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen. Me jotka olemme terveitä voimme auttaa tuomaan takaisin hymyn kasvoille vaikka se olisikin joskus vähän kadoksissa.

Kiitos.

Lue lisää.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.