Från en dubbelsäng i Åbo.

2018-09-04 09.14.19 12018-09-04 09.23.59 1.jpg

Hej från tour de västkusten. I morse klockan 4.30 plockade Anna upp mig på Brändö. Sedan åkte vi till Helsingfors och jobbade. När vi var klara med Helsingfors åkte vi vidare till Åbo. Där checkade vi in på Scandic, gymmade (liksom wow, jag på en löpmatta – händer aldrig!), duschade, åt bouillabaisse på en mysig restaurang och förberedde oss för i morgon. En lång arbetsdag väntar i Åbo innan jag åker tillbaka till Vasa i morgon kväll. Som bäst ligger vi nerbäddade i dubbelsängen på Scandic. Laptopen på täcket. Office när det är som bäst.

2018-09-04 09.15.02 1

Det är en fartfylld vecka vi har på gång. Ännu innan veckan är slut ska vi en vända till Umeå. Det är tufft, men roligt att vara i hetluften, roligt att vara på språng. Bilden är från svenska ambassaden i morse när vi gick på ett av Finsk-Svenska Handelskammarens många seminarier. Vi jobbar med VD Kjell Skoglund här på bilden. En mycket rolig människa att ha att göra med! Varje gång vi ses föds nya idéer.

Men på kvällen såg vi bebisar på stan och ba ”aaawwww!” efter varje barnvagn. Då längtar vi hem till alla sju bebbar. Men som tur förstår vi att njuta av tystnaden och mjukheten i hotellets fluffiga lakan. Nog är det härligt att bygga upp ett företag med Anna (ibland blir vi så inspirerade och fulla av oss själva att vi babblar om imperium och drömmer stort om legacy). Sedan slår det oss igen att vi nyss fyllde en månad och att printern vi köpte var onödigt dyr. Ja ja ja. Dags att återgå till det väsentliga.

Nati!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.