Ibland vill man inte ens läsa en bok.

peaceful.jpg

Kanske var det här den bloggfattigaste veckan i mannaminne. Kvällarna, när jag normalt brukar blogga, slukades av jobb. Och sedan är det ursvårt att komma igång igen. Speciellt efter den förra diskussionen där jag lite föll av kärran mot slutet. Hade så mycket att göra på jobbet, att jag till slut gav upp på att svara på kommentarer. Wow, det kom så många!

Meeen misströsta icke. Vi ska nog komma tillbaka till den diskussionen (herregud, så det finns mycket att tala om!). Någon kväll slog det mig att jag borde bjuda in representanter från alla partier och ordna en riktig hejdundrande föräldrafest på kontoret där vi skulle kunna prata om den här frågan. Bjuda in alla österbottniska morsor och farsor och bloggare och samhällsdebattörer och så skulle vi berätta för alla hur vi skulle vilja ha det. Vet inte heller riktigt exakt var alla partier står i den här frågan. Här finns så många aspekter att belysa. Jag skulle vilja att det här skulle bli en av de riktigt stora valfrågorna (ändå blir det säkert nå tråkigt). Men ja ja ja, har så många jobbprojekt att slutföra just nu, så det får bli en annan gång. Och än är det långt till val!

Red suede shoes.jpg

I mitt flöde ser jag nästan uteslutande bilder från Bokmässan i Göteborg. Övriga år har jag känt ett sånt besynnerligt sug efter att åka. I år är jag så ofantligt glad att jag bara får ligga här i soffan den här helgen. Behövde få en riktigt lugn dag där jag bara får göra lustfyllda saker och vila. Tänker konsekvent vägra att öppna mejlen och jobba. Tänker inte ens läsa en bok. Kanske inte ens gå ut. Ljuvligt! Skorna under soffan vittnar om att jag var ute en sväng igår efter jobbet med kompisar på ett event på Gustav Wasa. Det var kul, men resten av helgen ska jag bara zzzzzzzz.

Som grädden på moset har jag lite problem med mina fötter. De gillar inte riktigt att jag springer på asfalt. Måste hitta mjukare underlag. Just nu känns de nästan lite överansträngda. Vilken lycka – inte ens träna måste man! Aj aj aj. Häll upp mer kaffe! Här ska det latas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.