Under rosa himlar.

IMG_3982

Det var en så magiskt vacker solnedgång utanför vardagsrumsfönstret i kväll. Fin avslutning på en riktigt bra dag! Det här var en dag med regelrätt flow. Så där som man önskar att lite fler dagar vore.

Klockan 9 knackade min nya roomie Elin på dörren till kontoret. Vi flyttade in henne och stationerade henne vid det fjärde bordet. Så roligt att vi har alla på plats nu! Och framför allt är vi glada att ha Elin med oss som är grafisk designer. Skulle vi ännu få en fotograf skulle vardagen vara ganska lattjolajban. Nu hoppas vi få hjälpa varandra framåt! Jag (och My) jobbade någon timme och sedan fortsatte My med fammo och faffa. Jag jobbade vidare och fixade igång inför kvällens föreläsning. Ekonomföreningen Niord kom och lyssnade på en liten show om opinion och kommunikation. Makt, inflytande och sociala medier.

IMG_3948.jpg

Njuter så när vi får besök på kontoret. Just innan alla kommer när man pillar med tekniken, tänder ljus, kokar kaffe och bara känner goda vibrationer från väggarna. Vi har föreläst överraskande mycket nu under hösten, men det här var första gången vi ordnade en hemma hos oss. Vilken tur att vi haffade 20 klaffstolar på Jysks sommarrea!

IMG_3932

Behövde inte ens flytta våra vanliga möbler som jag inledningsvis trodde. Utan vi fick inklämt alla stolar hur bra som helst! Sedan kunde folket och Aromas catering komma. Yes! Det blev en givande kväll för egen del. Fina människor i publiken.

Och hur fin solnedgången var när jag kom hem känner ni redan till. Men hur tacksam jag är för att mina svärföräldrar springer här mer eller mindre varje dag kan jag inte tjata tillräckligt om. De är just nu helt avgörande för att jag kan göra det jag gör. Ingen Gösta och Mona-Lisa – inget Bertills & Jung.

Men nu ska jag kasta kläderna och krypa ner med sovande bebbe! Natten!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.