Mål: Tagga ner i höst.

Helg, helg, äntligen helg!

Aldrig har jag känt att helgen kom så lägligt som den här veckan. Med en febrig och ögoninflammerad bebbe har veckan varit lite grötig. Speciellt när man själv har odlat lite kaktus i halsen. Men i dag har jag fått vila och softa. Det märks ordentligt att hösten har kommit med kraft nu. Alla näsor rinner och det börjar vara mörkt på morgnarna när klockan ringer. Har ni märkt?

Ändå tycker jag att orken är hyfsat schysst. Pratade faktiskt om det i morse när jag började morgonen hos min bästa frissa (var med och gjorde lite innehåll till deras kanaler). Att mina erfarenheter efter utmattningen har gjort det så mycket lättare för mig att mäta min ork. Jag vet minsann hur det känns att ha noll ork. Och hur man märker när man är på väg i fel riktning.

IMG_4012 3

Jag har säkert aldrig i mitt liv jobbat så här mycket som nu. Men det behöver jag också göra (man kan som känt inte bromsa sig ur en uppförsbacke, hah). Som jag ser på det är det en slags investering i mig själv och i min framtid (förlåt för urtöntig sägning). Men den här gången har jag också återhämtningen med mig. Förr sket jag i sånt. Vila, vadå?

Jag tror att man kan kan gå an som en dåre, om man ser till att sova och lata sig mycket efter jobbet. Har kanske aldrig i mitt vuxna liv sovit så mycket som under det gångna året (snittar 8-9 timmar varje natt – vilket är helt lagom för mig just nu). Så skönt att få vakna och oftast känna att man är .. färdig? Och inte så där som i veckan när vi skulle till pyjamaståget och hade sovit dryga två timmar.

IMG_4024.jpg

Under hösten eller vintern kommer det säkert dyka upp ett klipp när jag pratar om ork och kraft i Ektas flöden. Håll utkik!

IMG_4016

Speciellt nu under hösten märker man ofta att det kommer dippar i orken. Och ibland önskar jag också att man skulle få gå i ide under svarthösten. Eller i alla fall få vara lite mindre produktiv. Dessvärre finns det inte riktigt utrymme för sånt i ett system som bygger på att vi ska maxa skiten ur oss (jobba jobba joo-oobba). Istället får man kanske varva ner lite mer på fritiden. Tänker i alla fall jag göra i höst!

Målsättning: Kanske börja se på tv igen? Ni vet, slötitta så där som förr i världen. Kanske vore det nåt?

4 reaktioner till “Mål: Tagga ner i höst.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.