Egen pool.

Med min kamera (och kanske livet) som insats gick jag in i badrummet för att föreviga en bra stund. Ändå fint att ännu ha så små barn att man kan placera två av dem i samma badkar!

I dag var vi på en husvisning (nej, lugna puckar – det blev ingen affär). I huset fanns en pool och barnen (och kanske jag) försöker nu komma över besvikelsen att förväntningarna inte motsvarade verkligheten. Tur att Gula husets egen pool bjöd på glädjebad ikväll medan mamma och pappa hämtade ett lätt litet kvällsmål från Korv-Görans. Med nybadad bebbe och kebab och ris i magen kan inget gå fel!

En bildbomd i genuin bebbeglädje, varsågoda.

IMG_4320IMG_4322IMG_4341IMG_4367IMG_4376IMG_4398

Skön kväll!

2 reaktioner till “Egen pool.”

  1. Var det alltså frågan om Hus med bubbelpool, eller rentav en ordentlig simmbasseng och då, högst antagligen Hus, byggt på 60/70-Talet, då dessa, var ”in,” fastän det ju står inom många, tex. Diskussionsforum, att intresset för egna simmbassenger, återupplivats, då rengörings/servicetekniken, gällande dessa, är helt annat idag, än då på 70-Talet, då dessa bassenger, rentav, kunde förrorsaka fuktskador, vilket även idag, om man inte ordnar anläggningarna på rätt sätt. Gå Ni alla fast helt annors bara och läs om egna simmbassenger i Finland, genom att Googla fast på Uima-allastalot, så hittar Ni nog och till Linn med Familj, hoppas, Ni snart, hittar ett treligt hus till Er och om möjligt, undvik absolut hus med el-värme, för detta, är ett dyrt alternativ, men det iktigaste, kan det hända ”trevliga” överraskningar, som betyder, att ett, tu och -tre, tar varmvattnet slut från behållaren, då man sjunger på sin tredje sång i duschen, vilket inte torde hända, om man tex. har olje, fjärr, eller jordvärme. Däremot, är det om möjligt fiffigt, att ha både väd och -elugn brädvid varandra i samma bastu, så kan Ni ha ”kontrakt” med Barnen, att vädugnen, värms av dem sedan, då de egsagt kommer ihåg, vad tex. Brandmann-Samm, lärde, gällande, hur man inte gör med älden och före det, knäpper man bara på el-ugnen, om bastun, plötsligt smakar, tex. efter Träningar. Lyckatill på färden med huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.