En stilla stund.

Bild 19-10-2018 kl. 18.32 #3 2

Minns ni tiden när en fullgod bloggbild var en slapp selfie med webcamen? Ja, jag minns och kan i hemlighet tycka att det var ganska skönt. När allt var lite mindre slipat och lite mer pixligt. Ikväll leker vi att det är 2007 (när systemkameror var något som enbart bekom utbildade fotografer). Hej!

Just nu sitter jag här. My har hittat en kakform som hon intensivt försöker ha ihjäl med en leksakshammare. Jag får således ”blogga i fred”. Resten åkte på hockey (Sportis spelar hemmamatch ikväll). Lotta och Mats och barnen har ju joinat i klanen nu. Så nu är vi ett glatt gäng på 11 personer som får hänga hela helgen.

Missionen är att fira Milken i morgon. Hon har tjatat och tjatat om att få åka och klättra, så siktet är inställt på ZIP Park i morgon, men uselt nog ser det ut som om Vasa bjuder på regn. Bokade för säkerhetsskull lite bowling. Få se då vad dagen bjuder på! Lyckligtvis har jag inte lovat nåt, så allt är bonus. Överraskningar är ju livet. Det är sedan gammalt. Något annat som är gammalt är Milken. 8 år. Det är inte klokt. Önskade sig sushi och musslor till middag. Så det ska det bli. Muy bueno!

2 reaktioner till “En stilla stund.”

  1. Tänk redan 8 år! Jag tycker ju det var nyss du bloggade om er tid på sjukhuset, fast det känns ju så för varje år du skriver om hennes födelsedag. Ha en skön helg, trots eventuellt regn! Ps. älskar pixliga bloggbilder, mera 2007-blogg åt folket i lagom doser.

  2. Tiden går! Minns det som igår när Lotta ringde mig och berättade att ambulansen du låg i hade tänkt krocka med en älg. Sku ju ha varit pricken över i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.