.. och så lite Tintin på det!

I dag var en sån dag när jag på inga vis hade feeling att varva igång min inre köksa när jag kom hem från jobbet. Sami mötte mig i dörren på väg på nattskift, kylskåpet var tomt och hungern hos de små var stor (en extraspännande dag för mig – och kanske ännu mer spännande för min man, heh – eftersom jag och Anna har föreläst på ett seminarium för polisen i dag).

Så när jag kom hem sa jag: ”Nä vet ni, alla klär på sig! Nu drar vi till Tintin!”. Det har öppnat ett nytt hak två hus ifrån oss och om det var någon gång vi skulle testa det, så var det i dag!

fullsizeoutput_c95

Att mina barn hör till de matgladaste i hela världen – det  gör mig så glad. Om det är något vi delar i den här familjen, så är det kärlek till god mat. My var så ivrig att hon stal stora slimsor av gravad lax från Milkens Skagen-våffla och tryckt in FULLT i munnen innan vi hann hindra henne (vilket kanske inte uppskattades så där storligen av den gravade laxens ägare).

fullsizeoutput_c92

Jag hoppas att vi alltid ska kunna göra så här när barnen är vuxna. Umgås över mat i vardagen. Det här borde man göra oftare. Redan nu. Inte först senare. Bara dra iväg ut efter jobbet. Så skönt att bara få stiga in i värmen hos någon annan och bli serverad. Gott var det också! Tyckte vi alla. Så himla schysst personal dessutom.

fullsizeoutput_c96.jpeg

Kan ju också tillägga att jag fick exakt 0 av 10 jordgubbar från min egen portion. Finns det förresten något som signalerar småbarnsförälder mer än mjölk med sugrör? Nä.

fullsizeoutput_c9b

Om jag häromdagen sa att jag minst en gång per vecka ska försöka vara riktigt nöjd när jag kommer hem, så kanske den dagen var i dag. I dag var en bra dag. Bra möte på morgonen. Fina diskussioner när jag föreläste (och faktiskt roligt att få lyssna på Anna som pratade om ledarskap och HR-frågor – ändå rätt sällan vi föreläser på samma plats!).  Och så god mat på det! Bara 100 meter från ytterdörren.

Allt annat får vänta. Ikväll ska vi bara vara glada!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.