Skrivbordsrealismen säger hej!

IMG_5325

Igår när jag tömde min kamera hittade jag en testbild som jag någon gång smällt av bara för att kolla att kameran funkar. Blev glad att se den eftersom jag tycker att den symboliserar vardagen just nu.

I bilden hittar vi en yoghurtburk med mandarinskal i (vi är rätt så urusla på att äta lunch i den här verkstaden just nu – det blir mycket mellanmål, mellanmål, mellanmål – just så där som man inte ska göra!). Vi hittar också tändstickor och några nerbrunna ljus (om det är något vi missbrukar här så är det tända ljus – man kan inte ha för många tända ljus – jajaja, famous last words).

Man hittar också reserverade Project Liv-mössor (de har sålt riktigt bra – här finns de om du vill beställa via webbshopen) och det finns urdruckna kaffekoppar (skönt att vi jobbar i en skön gemenskap där ingen hänger upp ”din mamma jobbar inte här”-lappar).  Här finns också måttband som My hittat i städskrubben och hämtat hit. Här finns egentligen allt man behöver för att ta sig igenom en dag! Mössa, vantar och sammetslampor. Parfymer på skrivbordet och läppstift i pennstället.

IMG_4116

Ha nu en riktigt härlig fredag, så ska jag försöka jobba iväg det sista! Häj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.