Så som fler morgnar borde vara.

fullsizeoutput_cca

Wow. Ibland får till och med sådana som jag till det och förvandlas till en sådan som stiger upp före alla andra och gör banana cancakes före klockan slagit 9 (kunde förstås ha kallat dem för sina riktiga namn – bananplättar – men det lät inte alls lika frukostsexigt).

Det händer ju inte så ofta, men de få gånger det händer är man är ju inte så lite självgod när man får väcka de andra och hurtigt kvittra ”God morgon, frukosten är serverad!”. Att fota instagramvänliga frullebilder – dit räckte dessvärre inte orken. Jag var så fokuserad på att njuta av kaffet. Om det finns något här i livet som jag njuter av så är det morgonkaffet. Hohho så jag kan känna glädje i den stunden! Varje dag. Undrar om det är definitionen på sann lycka – de där fem sekunderna varje morgon när man avnjuter den första klunken. Ja? Ja!

fullsizeoutput_ccd

Precis när jag var klar med stekandet kom en sån här liten varm och gosig typ intassande i köket. Det kommer jag nog att ha svårast med när jag barnen blir stora. Får väl skaffa katter eller hundvalpar eller nåt för att kompensera. Barn är som bäst på morgonen och en sån här kram kan man nästan inte leva utan. Vi sket i gröten i dag och My åt två stora pancakes. Bara för att hon är så gullig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.