Framgångspoddens Alexander Pärleros kommer till Vasa.

Ett av de första uppdragen vi fick inom Bertills & Jung var att styra upp ett riktigt toppevent för Finsk-Svenska Handelskammaren i Vasa. När man står där med sin nyfödda företagsbebbe blir man så glad när Kjell Skoglund knackar på dörren och säger ”Vad tror vi om vi skulle satsa riktigt stort i Vasa – och ni skulle hjälpa mig på traven?”.

Yes, yes, yes, sade vi och bollade många fantastiska namn innan vi bestämde oss för att testa Framgångspoddens Alexander Pärleros. Kanske dags för honom att besöka Finland? Alla nordiska ambassadörer tackade ja. Satu Huber och Mikael Jungner likaså. Och ja, Pärleros också! Wow!

pärleros

Nycklar till framgång – ledarskap i Norden

6 mars 2019 inträffar den här fantastiska dagen. Och fatta – vi bjuder på det här helt gratis! Också lunch och buffémingel senare (om vi någon gång ska fira lillördan så är det just den här dagen!). Vi har ett parhundra platser och du ska anmälda dig här.  Vi har bokat Stadshuset och jag tror inte det blir svårt att fylla det. Alla föreläsningar går på svenska, förutom Mikael Jungners (men vi har fixat simultantolkning för hela eventet så du kan ta med alla dina finska kaveris!). På Handelskammarens webb kan du läsa mera.

Tror alldeles ödmjukt och opartiskt att det här kanske blir årets event i Österbotten 2019. Vi önskar er varmt välkomna!


På seminariet stakar vi ut riktlinjerna för framtidens arbete och samhälle.

Norden hör till de regioner som har de bästa förutsättningarna för att ta klivet in i framtiden och bli en av vinnarna i en digitaliserad värld. Vi har teknologin, expertisen och fungerande strukturer. För att lyckas måste vi ta vara på våra styrkor och anpassa våra samhällen till ett nytt tidevarv.

Vilket typ av ledarskap behövs och vad avgör skillnaden mellan framgång och misslyckande? Vilka styrkor kan vi bygga vidare på och vilka brister borde rättas till? Vilka beslut borde de politiska beslutsfattarna fatta för att ta den nordiska modellen till nästa nivå? Vad borde vi göra gemensamt på ett nordiskt plan?

Anmäl dig här.

 

2 reaktioner till “Framgångspoddens Alexander Pärleros kommer till Vasa.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.