Live a little!

Linn Jung 

Äntligen klar sikt! I dag kom mina glasögon efter en maffig väntetid på 6 veckor. Känns kul att ha något som piggar upp i glåmighetens november. Även om det tar ett tag innan man vänjer sig vid nya glasögon (ugh, så snurrig man kan bli).

Det var en bra dag i dag. Efter några tunga. Har varit rätt så trött på mig själv och på det här späckade schemat. Det är inte det att jag inte orkar eller vill – det är mest det att jag är så osugen på att optimera hela livet. Ni vet, att veckohandla för att man måste – inte för att man vill. Göra scheman för fritiden. Gå och lägga sig tidigt för att man måste (inte för att man vill). Hela tiden ha koll på nästa steg. Urk. Igår blev jag så provocerad av mig själv när jag var så ofantligt sugen på ett glas rödvin, men jag sa ”njeah, måste nog låta bli för jag sover sämre sedan”.

LIKSOM: COME ON, LIVE A LITTLE!

Man kan inte välja bort vinet, njutet – ja, livet!

Därför slog jag till ikväll. Barnen har somnat. Sami jobbar natt. Hällde upp ett glas rödvin. Tog datorn i famnen och landade här i soffan. Tänker vara vaken länge. Ska bara njuta – och ta smällen i morgon, haha! Alltid kan man inte vara rationell. Åt choklad till kvällsmål också. Har blivit alldeles för dålig på att vara i stunden och skita i allt som väntar (allt det där som egentligen gör att jag mår bra).

.. ja, tills man vaknar dagen efter och vill slå sig med en gjutjärnspanna i tinningen.

Jajaja, nu ska här njutas! På med Netflix!

7 reaktioner till “Live a little!”

  1. Kanske kommit ett steg längre mot tråkig vuxenhet än du – för det mesta vill jag fara tidigt och sova och jag har riktigt skräck för den där tröttheten som kommer av långa utekvällar. Men så blir jag också så förfärligt illamående dom veckor livet blir ett sammelsurium av sena kvällar och morgonturer. Gör mycket morgonturer nu och där är ju också det att det är så roligt att jobba med morgonradio att det offrar jag gärna annat för. Men jo, ibland behöver jag ju öl, choko och skvaller också!

  2. Så snygga glasögon. Kan du berätta om märket och modellen? En fråga till: Kan du berätta om de bästa serierna enligt dig på Netflix. Behöver lite tips och förslag 🙂 Tacksam för svar.

    1. Märket är Andy Wolf (modellen vet jag faktiskt inte, annat än att de är från den nyaste kollektionen). Har inte sett på Netflix på tusen år (såg typ Narcos sist – ääälskade den serien!). Hinner aldrig gå all in i en serie nu för tiden!

  3. Jaa ibland får man vara sent uppe och kukkla och bara njuta. 😀 Choklad äter jag alltid till morgonmål så det fixat 😀

    Men jag har nog också nu blivit mera den som vill gå tidigt i säng. Utom idag tydligen då jag fortfarande sitter med laptopen i famnen och läser bloggar.

    Balansen är grejen I guess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.