Strategi & magi i Stockholm.

fullsizeoutput_10bc.jpeg

God morgon från Arlanda! Här sitter vi och startar upp dagen med en långsam frukost. Det här med okristligt tidiga morgnar börjar nästan bli rutin. Klockan 4 ringde klockan imorse och då låg kläderna på rad och väskan packad. Vid 5 svängde Anna in (naturligtvis med julmusiken på högsta volym!). Och nu är vi här!

Blir en skön två dagars vistelse med nytta och nöje. Ikväll ska vi gå på Finsk-Svenska Handelskammarens julträff på finska ambassaden. Där har jag aldrig varit förr, så det blir kul! Men före det: Bertills & Jungs inofficiella strategidagar. Och så måste vi fira också! Vi är så URUSLA på att fira. Men i dag ska nog skumpan fram – om jag så ska gå till Systemet och köpa den själv. Som det ser ut kommer vi att lansera en ny produkt 2019. Och det har vi helt glömt bort här i all rusning. Som vanligt glömmer man festen när vardagen rullar hårt.

Kaffitå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.