Hej från Södra Kajen!

fullsizeoutput_174c.jpeg

Vacker, men isande kall morgon. -27,4 grader visade tempen när jag vaknade i Karis hos mamma och pappa imorse. Är i hufvudstaden och svänger. Jobbar här i två dagar nu (och tur är väl det, för har hört ryktas om spysjuka hemma hos oss).

Har bland annat producerat en poddserie för Ekofasta-kampanjen med riktigt härliga gäster i studion. Och så har vi jobbat med finländska presskontakter för hästartisten Tobbe Larsson. Uff, så mycket kul på en och samma gång! Det får jag verkligen tänka på varje gång jag lägger mig om kvällen. Även om jag ibland är alldeles supertrött och dagen har varit lång. Liksom tänk så mycket roligt som händer just nu. Tänk om jag för några år sedan hade förstått att jag en dag skulle få göra det här!

Eller ännu bättre: Få betalt för att göra det.

Ni vet ju att jag trivdes väldigt bra på mitt förra jobb också, men i den vardag jag nu verkar känner jag minsann att jag får frigöra hela min fulla potential. Alla veckor lär jag mig något nytt – och ibland är det faktiskt riktigt skönt för mig att göra något annat än skriva. Den här veckan är en sådan vecka. Skulle faktiskt vilja jobba ännu mer med renodlad PR.

Har många gånger tänkt på hur avgörande det är med ett starkt nätverk omkring sig (eller som Kjell Skoglund kallade det i Maktpodden för ett tag sedan: ”Dörröppnare”). Så många dörrar som har öppnat sig via kontakter den senaste tiden! Lärdom: Man kan aldrig lära känna för många personer.

En annan sak jag har tänkt på: Helsingfors och Vasa är så nära varandra. 3,5 timme med tåget. Man hinner bara kliva på, köpa en kaffe i restaurangvagnen, öppna datorn, blogga lite – och så är man framme! Det är nästan inte ens orimligt att åka upp och ner på samma dag. Förr kändes avståndet mycket längre. Tack VR för de snabba tågen! Och för att ni har så otroligt glada och trevliga konduktörer nu för tiden.

Soliga hälsningar,
nöjdgunnar_86

2 reaktioner till “Hej från Södra Kajen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.