Österbottens ljuvligaste människa?

Det finns ju människor. Och så finns det människor. Ni vet, såna där som ger världen sin feeling. Som lyser upp en slaskig dag och som sprider sin energi som konfetti.

Själv har man ju många gånger velat bli en sådan, men med åren har jag fått inse: Jag är alldeles för bitter och inåtvänd (heh) för att bli en som tar över ett helt rum. Jag är nu bara vad jag är. Och det duger! Det finns andra som kan lysa upp rum.

Efter min brutala spysjuka sist hämtade vi mat från Burger King på den tredje dagen. Ni vet när man äntligen kan äta igen och känner optimistisk hunger. Då låg jag i soffan och ropade ”LEVERANSIN! LEVERANNNSIN!”. Sami förstod förstås ingenting, där han stod med sina take away-påsar. Han hade ju ingen aning om att jag imiterade en av Närpes hårdaste some-stjärnor Erica från Angel’s Syateljé.

Jag har blivit rätt mättad på slipade influencers i mina flöden. Ibland känns det bara så himla uppfriskande med någon som kommer in och bara levererar från hjärtat. Varje gång det kommer en ny video från Angel’s Syateljé så ropar jag högt JESSSSSSSS.

Obegriiiiipligt att ett så här bra instakonto bara kan ha drygt 250 följare. Nu som då tänker jag tanken att jag ska köra till Närpes för att få hänga en stund i den här goda stämningen. Men sedan ser jag ut genom fönstret och inser att det är cirka 400 meter snö på gården. Får vänta till sommaren.

Ja, det här var mitt fredagstips från mig till er! Tänk om alla bara skulle kunna vara lite mer så här på sociala medier. Tror vi skulle ha mycket roligare då. Följ, följ! Bättre start på helgen kan man inte få. Puss & kram!

8 reaktioner till “Österbottens ljuvligaste människa?”

 1. Oj ljuva Linn! Du ska ha ett stort TACK för detta inlägg! 🙂
  Inte visste jag att mina videos är en sådan glädjespridare – jag är ju bara mig själv i extas. 😉
  Ännu mindre trodde jag att jag någonsin skulle uppmärksammas, jag är ju bara en enkel kvinna från Närpes som går min egen väg . Men den senaste tiden har jag fått bevis på att mitt tankesätt är helt fel – folk ser mig verkligen!
  Tusen tusen tack för att du gjorde en gråmulen slaskig lördag till den bästa på länge! 🙂
  Många kramar Erica / Angel’s Syateljé

 2. Alltså JA! Ifall jag skulle ha instagram skulle jag följa men vilken människa. Kan hon få ett pris tror ni? Eller borde det uppfinnas ett bara för henne?

 3. ”Själv har man ju många gånger velat bli en sådan, men med åren har jag fått inse: Jag är alldeles för bitter och inåtvänd (heh) för att bli en som tar över ett helt rum. Jag är nu bara vad jag är. Och det duger! Det finns andra som kan lysa upp rum.” Aah uppfriskande med någon som säger att de ee okej att va bitter och inåtvänd i en värld där alla ska vara positiva solstrålar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.