3 highs från dygnet som gått.

I dag är jag egentligen rätt så gnällig och sur, om vi nu ska vara riktigt ärliga. Men eftersom jag har hört att det ska vara upplyftande för själen att lista punkter att vara tacksam för, så gör jag väl det då (för helvede).

Det här är jag tacksam för i dag:

1. Jag fick åka av och an med Linus till Nykarleby och göra ett hederligt reportage (länge sedan vi varit ut på en klassisk juttu-keikka!). Dels är Linus en festlig typ, men det var också personerna vi träffade. Alltid fint att intervjua folk som har passion för det de gör. Hoppas alltid få behålla min. Det är egentligen min största farhåga i livet just nu. Att jag ska tappa passionen för skrivandet på grund av det pressade tempot. Att skriva är livet. Och livet ska man värna om.

2. Min minsta typ började plötsligt prata en massa igår. Hon har ju som känt varit väldigt fåordig hittills, men igår sa hon både tröja, blöja och potta. Och sedan blev hon så till sig av våra applåder att hon ännu tog ett slutnummer och pekade på alla lampor hon hittade och ba lampa, lampa, lampa. Och om jag gissar rätt så åt hon antagligen en banan (och hade snygg frisyr) medan alla dessa osannolikt begåvade tricks genomfördes.

2019-02-18 09.42.53 1.jpg


3. Jag är en ganska
enkel person på det viset, att musik kan svänga mitt humör från en ytterlighet till en annan. Ni vet Kygos låt Happy now som spelas på radion jämt just nu. Den är inte ens särskilt speciell, men den ger mig sån otrolig livsglädje i tre minuter. Som om vårkänslorna tar över hela mig. Nå, sedan är jag sur igen.

Eller så inte!

Godnatt på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.