Blogga mig närmare jaget.

unnamed-3Foto: Linus Lindholm

Den här veckan har jag träffat många nya bekantingar som på något sätt har kommenterat min blogg, att de har läst den eller reflekterat över något jag har skrivit. Känner varje dag en längtan hit, att bara ösa ut sånt som ligger och skaver i mitt inre, men det finns så liiiiiite tiiiiid i relation till lust. Just nu upplever jag en bloggsvacka – så där som det blir ibland – och jag märker att det kraftigt korrelerar med mitt välmående.

Om jag inte bloggar, så mår jag sämre. Tror det hänger ihop med att jag får fatt i känslorna här. Jag behöver skriva av mig här för att hålla ihop hela mig. Vad jag känner, vad jag tycker och vart vi är på väg. Därför tar jag mig nu, denna förmiddag, en stund i soffan på jobbet – även om andra skrivjobb skriker efter mig.

Och så här är det väl bara man måste göra i framtiden för att palla det här. Man måste ibland våga pausa allt det där som ”känns viktigare”. Ni vet, betalda jobb och kunder som väntar – för att ta hand om sig själv. För just nu finns det inga ”lugnare perioder” eller ”det blir nog snart lite mindre att stå i”. Och det ska vi vara glada för! Vår affärsidé behövs! Just nu ser jag inget lugn i tunneln och då måste jag blir strängare med att vårda min återhämtning (mer om det här!).

Därför sitter jag här och bloggar och njuter. Solen skiner, det är fredag och jag har en givande vecka bakom mig. I morgon blir det junnufotis i Laihia dagen lång och på söndag ska jag vara gäst i Yles valvaka. På tal om valvakan – intervjuades av spt häromdagen angående valkampanjerna. Den kan du läsa här. Ska skriva mer om det senare! Men kort och gott tycker jag som det står i texten:Linn Jung vill se något annat än korvjippon och disktrasor i valrörelsen. Förhoppningsvis finns det tid att prata mer om det i söndagens sändning.

Bilden här ovan härstammar från artikeln – och jag vill gärna att ni tar en titt på tröjan som fortfarande är en öm punkt i vårt äktenskap! Jag vet – och ni vet – från förr att jag under inga omständigheter får röra Samis kläder för han tycker att jag är så useless på att tvätta. Men så hände det sig att jag av misstag tvättade hans nya tröja (som givetvis är handtvätt) och den kom ut som en liten kvinnotröja. Där står jag nu och hårt låtsas som att det här är fullt meningen och att jag inte alls glömde bort fotograferingen när jag snabbt hafsade åt mig den i garderoben. Så kan det gå!

Ja ja ja, tills söndagens sändning ska jag dock hitta något lite mer passande i ärmarna! 19.50 börjar sändningen på Yle. Men hörni, nu väntar ett intervju-uppdrag i grannhuset! Vad skönt det här var – att blogga sig lite närmare jaget. Häj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.