Kanske funkar det, kanske inte.


En bild om dagen. Kan man få igång en blogg med hjälp av det? I helgen hörde jag om en författare som skrev sin första roman med hjälp av 10 minuters skrivande varje dag (det var den enda tiden hon hade över). Att skylla på tidsbrist när den här bloggen står tom – det är bara bortförklaringar! Nu står jag således här i köket och väntar på att lasagnen ska bli klar. Tio minuter kan jag garanterat avvara. 

Det man vill göra, det får man helt enkelt avsätta tid till. Det måste inte bli bra för att det ska räknas. Det får bli en skjortselfie. Ett måndagsexemplar. En början. Så här var ju bloggandet förr i världen. Absolut inte bra, men frekvent. Saknar när folk fotade sin mat, sina ben och sina kläder. Kommer jag att komma tillbaka redan imorgon? 

RÄKNA MED DET!

En tanke på “Kanske funkar det, kanske inte.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.