Tredje dagen, tre bilder.
Ne hörni, håll i hatten. Tredje dagen och här kommer jag i full fräs. Och inte nog med det – jag har lovat mig själv en bild per dag. Men eftersom jag har varit så otroligt ambitiös ska jag idag slå på stort och belöna mig (och er!) med tre bilder. Först ut en bild imorse när jag hade sopat undan frukostsmulorna. Den ska symbolisera min tvångsmässiga inställning till tända ljus. Jag kan inte sitta vid det här bordet om inte ljusen brinner. Det ska vara schtimmung, schtimmung, schtimmung.

Sedermera fortsatte jag dagen till Rådhusgatan där jag avverkade några kundmöten (samt ett för den närliggande framtiden viktigt möte – mer om det senare!). Och det måste jag verkligen säga: Det är så himla motiverande att jobba i arbetsgrupper som är glada och positiva och säger högt att det man gör är bra. Jag tittar till exempel på er WNB. 100 % härligt gäng. Jag fick sådan energiboost att jag tvättade hela kontorets fönster av bara farten. Se så rent det blev! 


Och här sitter jag nu och känner mig duktig. I dag var en bra dag i Linn Jungs liv. Tydligen så bra att jag pratar om mig själv i tredje person! Februari och mars var riktigt tunga veckor, men någonting i min magkänsla säger att april blir min månad. Nu börjar livet igen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.