Måndag som egentligen är tisdag.

Nu vet jag inte hur du bloggar. Eller om du alls bloggar. Eller om du drömmer om att börja blogga. Eller om bloggar är det värsta du vet. Eller om bloggar är .. ingenting för dig.

Men för mig har det alltid varit viktigt att skriva mina blogginlägg på en laptop. Det knaprande ljudet är en stor del av hela upplevelsen och njutningen i att blogga. När man låter hjärnan rinna ut över tangentbordet. Blogga gör man på datorn. Det har varit min bestämda åsikt – til this day.

För att vara en relativt ung tant har jag en rätt åldersstigen inställning till att skriva på mobilen. Jag närmast avskyr att skriva på min nuvarande telefon (tangentbordet och jag har aldrig blivit sams). Ändå fick jag nyss ett infall här vid köksbordet. Jag laddade ner WordPress-appen. Bara för att ha bloggen mer tillgänglig i fickan. Och se! Det verkar ju fungera relativt smooth.

Annars då? Solen skiner, påsklovet är förbi, en ny vecka har börjat relativt bra, Sami gör mat och jag hjälper barnen med läxor (fråga mig vad som helst om vikingatiden!). Bara jag har pöst färdigt i soffan tänker jag att jag ska damma av springskorna. Ni har väl sett att asfalten är torr och trottoarerna är fria igen?

Önskar er en riktigt fin måndagstisdag! Och ger mig själv en varm applåd för mitt första mobila blogginlägg. Alldeles lagom meningslöst för den här nya bloggens image!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.